Μπισκότα με τραγανό μούσλι HiPP
Υλικά
½ Κούπα βούτυρο
1/3 της κούπας ζάχαρη
1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 κούπες μούσλι με αποξηραμένα φρούτα HiPP
1 κ.γ μαγειρική σόδα
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ºC.
Σε ένα ταψί, στρώνουμε ένα ή δύο φύλλα ψησίματος.
Βάζουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και το μέλι σε μια κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να λιώσει το βούτυρο.
Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε το αλεύρι, το μούσλι και τη σόδα και προσθέτουμε το λιωμένο μείγμα, ανακατεύοντας μέχρι να αναμειχθούν καλά.
Με τη βοήθεια ενός κουταλιού δημιουργούμε τα μπισκότα μας, τα οποία ακουμπάμε στο φύλλο ψησίματος, φροντίζοντας να υπάρχει ένα κενό μεταξύ των μπισκότων. Ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν στο ταψί για λίγα λεπτά και στη συνέχεια, με μια μεταλλική σπάτουλα, τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα.